Aranymorzsa

Legjobb receptes blogok

2014. május 20., kedd

                                            Eperkrém

A medvehagymás időszak filingje van rajtam( Szép összeszedett mondat ).
Mindenben eper. A lányom hívta fel a figyelmemet arra, pont azt csinálom az eperrel, mint a medvehagymával. Bele kell csempészni valahogy a desszertbe!

Hozzávalók 6 főre:

  • 30 dkg eper
  • 2 ek. kristálycukor
  • 25 dkg tejszínes krémsajt vagy görög joghurt
  • 2 ek. porcukor
  • 2 dl habtejszín
Így készül:
25 dkg epret vágjunk négybe, és forgassuk meg a kristálycukorban, majd egy órára tegyük a fagyasztóba. A krémsajtot keverjük ki a porcukorral, és a felvert tejszínnel. Adjuk a krémhez a lehűtött epret, és jól oszlassuk el benne. Osszuk el 6 pohárban, díszítsük eperrel, és babapiskótával.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése