A medvehagymás időszak filingje van rajtam( Szép összeszedett mondat ).
Mindenben eper. A lányom hívta fel a figyelmemet arra, pont azt csinálom az eperrel, mint a medvehagymával. Bele kell csempészni valahogy a desszertbe!
Hozzávalók 6 főre:
- 30 dkg eper
- 2 ek. kristálycukor
- 25 dkg tejszínes krémsajt vagy görög joghurt
- 2 ek. porcukor
- 2 dl habtejszín
25 dkg epret vágjunk négybe, és forgassuk meg a kristálycukorban, majd egy órára tegyük a fagyasztóba. A krémsajtot keverjük ki a porcukorral, és a felvert tejszínnel. Adjuk a krémhez a lehűtött epret, és jól oszlassuk el benne. Osszuk el 6 pohárban, díszítsük eperrel, és babapiskótával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése