Aranymorzsa

Legjobb receptes blogok

2014. március 25., kedd

                          Egybesült fasírt medvehagymával

Az igazság az, hogy nagyon szeretjük olajban sütve a fasírtot. Viszont sokkal egészségesebb és gyorsabb ha egyben sül a sütőben. A szokott formában készül, a különbség csak annyi, hogy a fokhagymát , medvehagymára cseréltem fel.

Hozzávalók:

  • 1 kg darált hús
  • 3 db szikkadt zsemle
  • 2 dl tej
  • 2 tk. piros paprika
  • 1 db tojás
  • só,bors
  • 6-8 levél medvehagyma
  • 2 ek. zsemlemorzsa
Így készül:
A húst szokott módon összekeverjük a fűszerekkel, tojással és a tejbe áztatott majd kinyomkodott zsemlével. Keverjük hozzá az apróra vágott medvehagymát, kivajazott és zsemlemorzsával megszórt formába nyomkodjuk, és 20 fokon megsütjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése