Aranymorzsa

Legjobb receptes blogok

2015. április 16., csütörtök

                           Medvehagymás-sajtos keksz

Itt van a tegnapi kekszgyártás második terméke. Sós is, sajtos is, és naná hogy medvehagymás is.
Napokig friss és ropogós , persze ha marad belőle!

Hozzávalók:

  • 15 dkg liszt
  • 1 csipet sütőpor
  • 12,5 dkg vaj
  • 5 dkg füstölt sajt
  • 6-7 szem fekete olívabogyó
  • 6-7 levél medvehagyma
Így készül:
A lisztet elmorzsoljuk a vajjal, hozzáadjuk a reszelt sajtot,sütőport, sót majd összegyúrjuk a felaprított bogyóval és medvehagymával.
Kinyújtjuk kb: fél centi vastagra, és kiszaggatjuk a kívánt formára.
Előmelegített sütőben 180 fokon 8-10 perc alatt kisütjük.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése