Aranymorzsa

Legjobb receptes blogok

2014. szeptember 29., hétfő

                                     Tandori csirkeszárny

Kedvelem a pácolt húsokat, legyen akár csirke, marha vagy sertéshús. Indiai ételt ritkán készítek, jobban mondva készítettem, mert ez a recept bejött nekem.

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • 3 dl natúr joghurt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanál őrölt csili
  • bors
  • 1 tk. őrölt római kömény
  • 1 tk. őrölt koriander
  • 4 ek. olaj
Így készül:
A szárnyakat vágjuk ketté. A fűszereket keverjük össze, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, majd az olajjal együtt vegyítsük el a joghurtban. Forgassuk bele a szárnyakat és egy éjszakára tegyük hűtőbe.
Süssük 180 fokon 45 percig, majd grill fokozaton pirítsuk 10 percig.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése