Aranymorzsa

Legjobb receptes blogok

2014. július 16., szerda

                    Mustáros burgonyával töltött csirkemell

A történet rövid, meglátni és megszeretni majd elkészíteni és nem csalódni.
Akár a grillen is elkészíthető étel, én most a sütőben sütöttem meg.

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemellfilé
  • Kb. 18 szelet bacon
  • 50 dkg burgonya
  • 2 tk. dijoni mustár
  • 15 dkg reszelt sajt
  • bors
Így készül:
A burgonyákat főzzük meg héjában. A csirkemelleket vágjuk hosszában félbe, és klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk. A burgonyát pucoljuk és törjük össze. Keverjük hozzá a mustárt, sajtot, sózzuk, borsozzuk, majd töltsük a csirkemellekbe. Tekerjük fel, és kívülről baconba csavarjuk úgy, hogy teljesen betakarja a húst. Tegyük alufóliába, szorosan tekerjük fel, és tepsibe rakosgatva 180 fokon süssük kb. 50 percig.
A tekercseket szeleteljük, és friss salátával kínáljuk.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése