Aranymorzsa

Legjobb receptes blogok

2014. április 2., szerda

                 Pirított kuszkusz almaecetes sárgarépával

Olykor az ember lányának nincs kedve húst enni, vagy épp csak egy kicsit más ízekre vágyik.
Így van ez a kuszkusszal is, amit ugye nem fogyasztunk nap mint nap. Elkészítése nagyon egyszerű, ajánlom kezdőknek, diétázóknak és a letisztult ízek kedvelőinek.

Hozzávalók:

  • 2 csésze kuszkusz
  • 4 csésze forró víz
  • 1 db sárgarépa
  • 2 ek. almaecet
  • 2 csésze víz
  • 1/2 újhagyma
Így készül:
A kuszkuszt száraz serpenyőben megpirítjuk, kevés sóval elkevert forró vízzel leforrázzuk, és lefedjük.
A sárgarépát vékony hasábokra szeljük, majd félpuhára főzzük az ecetes vízben.
A kuszkuszra halmozzuk, levével kissé meglocsoljuk és az újhagymával megszórjuk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése