Aranymorzsa

Legjobb receptes blogok

2013. november 22., péntek

                        Zabpehely lisztes palacsinta
                         pudingos almakrémmel

hozzávalók:

  • zabpehely liszt
  • 2 db tojás
  • 1.5 dl tej
  • 1.5 dl szódavíz
  • 1 ek. olaj
  • a sütéshez kevés olaj
  • a töltelékhez:
  • 5 db alma
  • 2 ek. cukor
  • 1 csomag vaníliás puding
  • 2.5 dl tej
  • 2 ek. cukor

A hozzávalókból a folyékony anyagokhoz annyi zabpehely lisztet adunk, hogy közepesen sűrű palacsinta tésztát kapjunk. Egy órát pihentessük, és süssük ki.

A töltelékhez reszeljük le az almát, a cukorral pároljuk meg. 
A tejből , cukorból és pudingporból sűrű pudingot főzünk. Az almát és a pudingot összekeverjük , megtöltjük a palacsintákat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése