Hozzávalók a tortához:
http://aranymorzsa.blogspot.hu/2015/04/turotorta-eperrel-csak-hogy-le-ne.html
Hozzávalók a habcsókhoz:http://aranymorzsa.blogspot.hu/2014/12/habcsok-vanilias-kremmel-bizony-bizony.html
Jelen esetben, fele mennyiség kell a habcsókból.
Hozzávalók a nektarinlekvárhoz:
- 6 db nektarin
- 4 ek. barna nádcukor
- fél citrom leve
Hozzávalók a vaníliakrémhez:
http://aranymorzsa.blogspot.hu/2016/09/szilvas-vanilias-piskota-nagyon-nagyon.html
Így készül:
A piskótát megsütjük, miután kihűlt három részre vágjuk. A nektarinokat kimagozzuk, feldaraboljuk, és a cukorral addig főzzük lassú tűzön, míg besűrűsödik.
Ekkor hozzáadjuk a citrom levét, és átkeverjük. Végül elkészítjük a vaníliakrémet is.
A habcsókok felét egy zacskóban összetörjük, és hozzákeverjük a kihűlt vaníliakrémhez.
Jöhet a betöltés: minden piskótaréteget megkenünk a lekvárral, azután a ropogós vaníliakrémmel, végül díszítjük a maradék habcsókkal,és nektarin szeletekkel.
http://aranymorzsa.blogspot.hu/2016/09/szilvas-vanilias-piskota-nagyon-nagyon.html
Így készül:
A piskótát megsütjük, miután kihűlt három részre vágjuk. A nektarinokat kimagozzuk, feldaraboljuk, és a cukorral addig főzzük lassú tűzön, míg besűrűsödik.
Ekkor hozzáadjuk a citrom levét, és átkeverjük. Végül elkészítjük a vaníliakrémet is.
A habcsókok felét egy zacskóban összetörjük, és hozzákeverjük a kihűlt vaníliakrémhez.
Jöhet a betöltés: minden piskótaréteget megkenünk a lekvárral, azután a ropogós vaníliakrémmel, végül díszítjük a maradék habcsókkal,és nektarin szeletekkel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése