Csak egy picit feldobtam az amúgy kedvelt vasárnapi sültet.
Hozzávalók:
- Kb, 1.5 kg csont nélküli tarja
- 10-12 szem zöld olajbogyó
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 2 tk. dijoni mustár
- só
- bors
- 2 ek olaj
- 1 db sütőzacskó
A húst mossuk meg, majd tisztítsuk meg a felesleges zsírtól, hártyáktól. A fokhagymagerezdeket negyedeljük fel, és az olajbogyóval felváltva tűzdeljük meg a húst.
Keverjük ki a mustárt, sót, borsot és olajat, majd dörzsöljük be vele a tarjánkat.
Tegyük egy éjszakára hűtőbe, majd másnap sütőzacskóba zárva, amit persze megszurkálunk, 180 fokon másfél óra alatt készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése