zöldborsóval
Javában tart már a grillszezon, és szeretek a szabadban sütni, főzni. Ezek a kis roládok a zsenge idei zöldborsóval, méltó nyári ebéd vagy akár vacsora lehet.
Hozzávalók a roládhoz 4 főre:
- 50 dkg darált borjúlapocka
- 1 fej apróra vágott vöröshagyma
- 2 ág friss felaprított tárkonylevél
- 1 tojás
- só
- bors
- 50 dkg zsenge zöldborsó 5 dkg vaj
- só
- petrezselyem
Így készül:
Előző nap készítsük el a roládokhoz valót, hogy az ízek jól összeérjenek. A darált húshoz keverjük az összes hozzávalót, jól gyúrjuk össze. Egy éjszakára tegyük hűtőszekrénybe.
Másnap formáljunk a masszából roládokat, és grillen süssük meg azokat.
A borsót a vajon addig pároljuk, míg megpuhul, sózzuk majd szórjuk meg aprított petrezselyemmel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése