Olykor az ember lányának nincs kedve húst enni, vagy épp csak egy kicsit más ízekre vágyik.
Így van ez a kuszkusszal is, amit ugye nem fogyasztunk nap mint nap. Elkészítése nagyon egyszerű, ajánlom kezdőknek, diétázóknak és a letisztult ízek kedvelőinek.
Hozzávalók:
- 2 csésze kuszkusz
- 4 csésze forró víz
- só
- 1 db sárgarépa
- 2 ek. almaecet
- 2 csésze víz
- só
- 1/2 újhagyma
A kuszkuszt száraz serpenyőben megpirítjuk, kevés sóval elkevert forró vízzel leforrázzuk, és lefedjük.
A sárgarépát vékony hasábokra szeljük, majd félpuhára főzzük az ecetes vízben.
A kuszkuszra halmozzuk, levével kissé meglocsoljuk és az újhagymával megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése