Sok hozzáfűzni való nincs, megosztó étel, hiszen a belsőséget vagy szereti valaki vagy nem.
Akkor lesz jó sűrű szaftja, ha lassú tűzön legalább 2 órán át főzzük. Természetesen, ha szükséges akkor fel kell önteni, de mindig csak kevés folyadékkal.
Hozzávalók:
- 150 dkg csirke zúza
- 1 fej vöröshagyma
- 1/2 zöld paprika
- 2 ek. édes nemes piros paprika
- kevés olaj
- 1 tk. őrölt kömény
- só, bors
- 2 dl paradicsomlé
Az apróra vágott vöröshagymát és zöldpaprikát az olajon dinszteld meg,szórd rá a pirospaprikát majd add hozzá a szintén apróra vágott zúzát.Önts rá a paradicsomlét, fűszerezd és önts rá annyi vizet, épp hogy ellepje. Lassú tűzön főzd két órát, az elfőtt lét mindíg kicsinyenként pótolva. Galuskával, és savanyúsággal tálalhatod.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése