Aranymorzsa

Legjobb receptes blogok

2014. január 29., szerda

                    Savanyú káposzta ágyon sült kolbász

Igazi tartalmas téli étel. Nem egy könnyű, diétás fogás, de nem is eszünk mindennap effélét.
Ilyenkor disznóölések idején, megbocsátható vétkezés egy tányérral a torosból.

Hozzávalók:

  • 50 dkg savanyú káposzta
  • 1 db lila hagyma
  • 4 db burgonya
  • 1 ek. zsír
  • 1 pár nyers kolbász
  • só, bors,csombor
Így készítsd el:
A káposztát átmosás után sóval, borssal és kevés csomborral fűszerezd. A szeletekre vágott hagymával keverd el, és helyezd egy közepes tepsi aljára. Tedd rá a kolbászt, és a cikkekre vágott burgonyával rakd körbe. A zsírt oszlasd el, alufóliával takard le,és 180 fokon süsd 40 percig. Vedd le a fóliát és süsd ég 20 percig.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése