Alig néhány összetevő, pár perc az étel összeállítása, és szuper finomság a végeredmény.
Megértem a húshagyókat, hús nélkül is mennyei ételt készíthetünk.
Hozzávalók 2 főre:
- 1 db padlizsán
- 3 db paradicsom
- 12 szelet mozzarella sajt
- só
- bors
- friss bazsalikom
- olíva olaj
Így készül:
Felszeleteljük a padlizsánt, paradicsomot és a mozzarellát fél centis szeletekre. A zöldségeket sózzuk, borsozzuk. A mozzarellát is felszeleteljük, és elkezdünk rétegezni.
Egy felfújt forma aljára behelyezünk egy szelet padlizsánt, majd paradicsomot, azután sajtot, egy levélke padlizsánt. Addig ismételjük, amíg megtelik a forma. A tetejére sajt kerül, és meglocsoljuk olívaolajjal. 190 fokon kb: 40 percig sütjük. Én úgy szeretem, ha jó ropogós a teteje.
Egy felfújt forma aljára behelyezünk egy szelet padlizsánt, majd paradicsomot, azután sajtot, egy levélke padlizsánt. Addig ismételjük, amíg megtelik a forma. A tetejére sajt kerül, és meglocsoljuk olívaolajjal. 190 fokon kb: 40 percig sütjük. Én úgy szeretem, ha jó ropogós a teteje.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése