Kedvelem a pácolt húsokat, legyen akár csirke, marha vagy sertéshús. Indiai ételt ritkán készítek, jobban mondva készítettem, mert ez a recept bejött nekem.
Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 3 dl natúr joghurt
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kiskanál őrölt csili
- só
- bors
- 1 tk. őrölt római kömény
- 1 tk. őrölt koriander
- 4 ek. olaj
A szárnyakat vágjuk ketté. A fűszereket keverjük össze, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, majd az olajjal együtt vegyítsük el a joghurtban. Forgassuk bele a szárnyakat és egy éjszakára tegyük hűtőbe.
Süssük 180 fokon 45 percig, majd grill fokozaton pirítsuk 10 percig.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése