A történet rövid, meglátni és megszeretni majd elkészíteni és nem csalódni.
Akár a grillen is elkészíthető étel, én most a sütőben sütöttem meg.
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemellfilé
- Kb. 18 szelet bacon
- 50 dkg burgonya
- 2 tk. dijoni mustár
- 15 dkg reszelt sajt
- só
- bors
A burgonyákat főzzük meg héjában. A csirkemelleket vágjuk hosszában félbe, és klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk. A burgonyát pucoljuk és törjük össze. Keverjük hozzá a mustárt, sajtot, sózzuk, borsozzuk, majd töltsük a csirkemellekbe. Tekerjük fel, és kívülről baconba csavarjuk úgy, hogy teljesen betakarja a húst. Tegyük alufóliába, szorosan tekerjük fel, és tepsibe rakosgatva 180 fokon süssük kb. 50 percig.
A tekercseket szeleteljük, és friss salátával kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése