tejfölös burgonyasalátával
A tavalyi fogásból lapult még a fagyasztóban egy szép süllő, egészben. Itt az ideje, hogy elkészítsem. Szeretem a süllő, hófehér lemezes húsát, a ropogósra sült bőrét és semmihez sem fogható ízét.
Hozzávalók:
- 1 db süllő
- 2 gerezd fokhagyma
- 8 ek. olívaolaj
- só
hozzávalók a burgonyasalátához:
- 1.5 kg burgonya
- 5 dl tejföl
- 2 dl majonéz
- só, bors
- ízlés szerint vöröshagyma
A burgonyát főzzük meg héjában, hűtsük ki. A tejfölt keverjük el a majonézzel,sóval, borssal és ízlés szerint apróra reszelt vöröshagymával. Ebben az estben keveset javasolok, hiszen a hal fokhagymás.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése