Itt az ideje annak, hogy arra is gondoljunk mi lesz a nagy húsvéti eszem-iszom után. Tükörbe nézünk és nem hiszünk a szemünknek. Na és a nyári ruhafőpróbáról ne is beszéljünk. Valamit tenni kell, együnk egy kicsit kalóriában szegény, ám finom falatokat.
Hozzávalók:
- 1 db csirkemell filé
- 2 dl paradicsomlé
- 1 tk. dijoni mustár
- só, bors
- 1 ek. olívaolaj
- 3 db cékla
- 1 db sárgarépa
- 2 ek. balzsamecet
- só, bors, nyírfacukor
- kevés olívaolaj
A csirkemellet ketté választjuk, a paradicsomlét elkeverjük a mustárral, olajjal és a fűszerekkel. Beleforgatjuk a húst és lefedve egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A céklát és répát káposztareszelőn lereszeljük, és kevés olajon kicsit megpároljuk. Hozzáadjuk az ecetet sót,cukrot borsot , összepároljuk.
A húst egy picit lepirítjuk, egy kevés vizet adunk hozzá és puhára pároljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése