Újabb sikeres horgászat. Így télvíz idején megy a süllő - mondják a fiúk. Az első halfüstölésem, így sikerült.
hozzávalók:
- 1 db süllő
- 1/2 db citrom
- olíva olaj
- 50 dkg burgonya
- 10 dkg vaj
- 1.5 dl tej
- só , bors
A recepthez füstölő szükséges. Kis mobil , dobozos füstölő, amiben 1 db hal fér el. Természetesen, mást is füstölhetünk benne. A halat egészben füstöld fel . A hasüregét sózd be és 25 percre tedd a füstre.
Sózd át óvatosan. és a citrom levét facsard rá kívül , belül. Kevés olíva olajjal is locsold meg.
Dugd be tíz percre a 180 fokra bemelegített sütőbe.
Készíts egy burgonyapürét, tedd nyomózsákba , csinálj sütőpapírra kis halmokat ,és süsd pirulásig.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése