Oldalak

2014. április 2., szerda

                 Pirított kuszkusz almaecetes sárgarépával

Olykor az ember lányának nincs kedve húst enni, vagy épp csak egy kicsit más ízekre vágyik.
Így van ez a kuszkusszal is, amit ugye nem fogyasztunk nap mint nap. Elkészítése nagyon egyszerű, ajánlom kezdőknek, diétázóknak és a letisztult ízek kedvelőinek.

Hozzávalók:

  • 2 csésze kuszkusz
  • 4 csésze forró víz
  • 1 db sárgarépa
  • 2 ek. almaecet
  • 2 csésze víz
  • 1/2 újhagyma
Így készül:
A kuszkuszt száraz serpenyőben megpirítjuk, kevés sóval elkevert forró vízzel leforrázzuk, és lefedjük.
A sárgarépát vékony hasábokra szeljük, majd félpuhára főzzük az ecetes vízben.
A kuszkuszra halmozzuk, levével kissé meglocsoljuk és az újhagymával megszórjuk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése